Byten & returer

Retur

  1. Fyll i returformuläret
  2. Sätt på returfraktsedeln över den gamla
  3. Lämna in paketet på ditt närmaste ombud

För att returen ska vara godkänd måste returformuläret som medföljer i ditt paket vara korrekt ifylld.

När du utnyttjar din ångerrätt står du som konsument för returfrakten. Sätt på fraktetiketten över den gamla och lämna in paketet på ditt närmaste ombud. När du använder dig utav returfrakten dras 49kr av i samband med återbetalningen av de produkter/produkterna som ska returneras.

Återbetalning av de returnerade produkterna sker efter att vi mottagit och kontrollerat produkterna. Eventuell kostnad för frakten kvarstår alltid och återbetalas inte.

Byten
Vi hanterar inga byten på vårat lager. Om du önskar byta, ska du returnera produkten/produkterna och sedan placera en ny order på våran webbshop.

  1. Fyll i returformuläret
  2. Sätt på returfraktsedeln över den gamla
  3. Lägg en ny order med din personliga kod för fri frakt. Du hittar koden på retursedeln som ligger i ditt paket.
  4. Lämna in paketet på ditt närmaste ombud

Vi kommer göra en återbetalning, med avdrag på 49kr för utnyttjande av våran fraktetikett, efter att vi mottagit och kontrollerat produkterna. Kostnaden för eventuell frakt kvarstår alltid och återbetalas inte.

Du har alltid fri frakt på din nya order om byte önskas. Använd dig utav din personliga kod som finns på retursedeln för att få fri frakt. Du är mer än välkommen att kontakta våran kundservice på: [email protected] om du har några frågor eller stöter på problem med frakten.

Några fler frågor? Våran kundservice kan hjälpa dig [email protected]