• 1-2 dagars leverans
  • Enkla returer
  • Säker betalning
YR Function Tops Mobile

Young Rider Collection

LAUNCHING NOW: Young Rider

Äntligen släpper vi produkter för ridsportens yngre utövare! Efterfrågan har varit hög  och vi kan nu stolt meddela att vi lanserar vår första barnkollektion – Young Rider. Kollektionen innehåller flera av våra mest uppskattade produkter, nu även i mindre storlekar.

Shop now!
YR Iza Vega Mobile 2

Young Rider Collection

Samma produkter - Mindre storlekar

Maya Delorez produkter är noggrant framtagna med dig som ryttare i fokus. Det har varit vår prioritet sedan dag ett. Speciellt utmärkande för våra ridkläder är den perfekta balansen mellan funktionalitet, komfort och träffsäker design. Vi vet hur viktigt det är med ridkläder och utrustning som tål smuts, rörelse och väder. Därför är produkterna anpassade för att klara av stallets alla aktiviteter och påfrestande miljöer – samtidigt som de är bekväma nog att bära även de längsta dagarna i stallet. Tidigare har vi erbjudit våra produkter för vuxna ryttare, men i och med lanseringen av Young Rider-kollektionen utökar vi nu det befintliga sortimentet med mindre storlekar. För oss är alla ryttare värda riktigt bra ridutrustning, oavsett ålder.

YR LUNA FUNCTION BREECHES FRONT

Young Rider Collection

Ridbyxor för barn

Funktionella och trendsäkra ridbyxor har blivit Maya Delorez signum. Så för oss var det givet att inkludera våra populära Performance- och Function-ridbyxor i Young Rider-kollektionen. Praktisk design kombinerat med följsam fyrvägsstretch gör byxorna sköna att bära, utan att förhindra rörelsefriheten eller skapa obehag. Det material som våra ridbyxor är gjorda i, är oerhört uppskattat bland våra kunder på grund av dess följsamhet och hur det anpassar sig efter kroppen oavsett kroppsform och längd. Alla modeller kommer med både hel- och halvskoning. Vi är så stolta och glada att nu bredda sortimentet med fler storlekar, och kunna erbjuda våra bästsäljande ridbyxor även till yngre ryttare. 

UNG – MEN ANSVARSTAGANDE

Kollektionen är tidlös och kläderna går i en neutral färgskala, enkla att mixa och matcha! För oss är det viktigt att skapa praktiska, hållbara plagg som kan föras vidare från barn till barn, generation till generation. Våra kläder kan och vill bli använda en lång tid, så om du växer ur dina Maya Delorez-plagg kan de enkelt överlämnas till syskon eller andra unga ryttare för fortsatt användning.  

YR Outfits Mobile

Young Rider Collection

Storleksguide

Produkterna i Young Rider-kollektionen kommer i storlekarna 4XS till XS. För att se vad det motsvarar i måttet centilong (cl) har vi en beskrivande storleksguide

  • 4XS  (122 – 134cl)
  • 3XS (134 – 146cl)
  • 2XS (146 – 158cl)
  • XS (158 – 176cl)

Känner du dig fortfarande osäker gällande storlekarna är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare där. 

 

Shop now!