• 1-2 dagars leverans
  • Enkla returer
  • Säker betalning
Sport Tshirt Zia Outfit Mobile

BREECHES INNOVATION

Lär dig mer om våra ridbyxor

Våra ridbyxor är framtagna så som vi tycker alla ridbyxor borde vara, utformade och anpassade för sport. Med en design inspirerad från gymvärlden har vi utvecklat våra ridbyxor för att vara med och utmana det traditionella tänket. Vi har bytt ut de klassiska bomullstygen helt och hållet och ersatt det med ett funktionsmaterial i fyrvägsstretch som ger dig som ryttare en helt ny nivå av komfort. Eftersom vi vet vad hårt arbete i stallet innebär har vi jobbat hårt för att hitta ett material av kvalité – med alla önskade funktioner. 

Våra ridbyxor kommer i tre olika serier för att bemöta olika behov och önskemål. Så oavsett vilken nivå du tränar eller tränar på har vi ridbyxor för dig. Våra ridbyxor har alla gemensamt att de håller hög kvalitét, är tillverkade i stretchigt funktionsmaterial och designade med dig som utövare i fokus. Välj mellan olika färger, skoningar, material och utformningar för att hitta ett alternativ som passar just dig och din ridning. Läs mer om vad som utmärker våra serier FUNCTION, PERFORMANCE och COMPRESSION här nedan.

Function Mobile 2

MAYA DELOREZ

FUNCTION RIDBYXOR

FUNCTION är vår första modell och vi garanterar att dessa ridbyxor blir din nya garderobsfavorit. Vår populära och bästsäljande signaturserie med enkel avskalad design och outstanding komfort kommer inte att göra dig besviken. FUNCTION har dubbla mobilfickor, extra hög midja och brett midjeband som håller byxorna på plats. Framtagna i magisk fyrvägsstretch för optimal känsla och passform. En riktig vardagsfavorit som du kommer att ha svårt att välja bort.

Performance Mobile 2

MAYA DELOREZ

PERFORMANCE RIDBYXOR

Glöm allt du vet om ridbyxor. PERFORMANCE-serien kommer definitivt förändra din tidigare bild av ridbyxor. Den perfekta kombinationen av funktion, kvalité och design. Unika detaljer som ger en lyxig känsla möter ridsportens absolut hetaste trend just nu, ridbyxor i funktionsmaterial. Försedda med praktisk mobilficka, hög midja och elastiska benslut. Otrolig passform tack vare fyrvägs-stretchen som anpassar sig efter ryttaren oavsett kroppstyp. En ridbyxa som andas träning, tävling och prestation. Prestera med precision i PERFORMANCE.

Compression Trio Back 2

MAYA DELOREZ

COMPRESSION RIDBYXOR

COMPRESSION är game changing! Serien erbjuder maximal support i högkvalitativ och kompressiv fyrvägsstretch. Specifikt utmärkande är det fastare och något tjockare materialet som ger en smickrande och skulpterande look – utan att tumma på funktionaliteten. Högt och brett midjeband kombinerat med vårt populära silikongrepp skapar stabilitet i sadeln även under de mest pulshöjande träningarna. Tillåter dig att prestera på din högsta nivå, med en oslagbar rörelsefrihet och känsla.

LEXI FUNCTION BREECHES BACK 2

Vad rekommenderar ni mig?

Vi rekommenderar att du använder dig av ridbyxor som är anpassade utifrån dina behov och tilltänkt användningsområde. Det finns inga rätt eller fel när det kommer till att välja ridbyxor. Alla våra modeller fungerar för alla olika användningsområden. Det viktiga är att du känner dig bekväm och att ridbyxorna bemöter dina önskemål. 

En tydlig trend som vi ser bland våra kunder är att de flesta väljer att använda FUNCTION-serien till vardags men när det är dags för träning och tävling är PERFORMANCE- och COMPRESSION-serierna favoriterna. Och vi förstår varför, för visst är det kul och dra på sig ett par extra snygga ridbyxor vid speciella tillfällen! Samtidigt som våra FUNCTION erbjuder samma komfort som träningstights och därav är ett perfekt alternativ för den aktiva vardagen i stallet.

Oavsett vilken serie valet faller på är vi övertygade om att du kommer få ett par nya favoritbyxor i din garderob. Har du ytterligare frågor eller funderingar hjälper gärna någon av våra kundservice-agenter dig att hitta rätt.

Vilket grepp ska jag välja?
Alla våra ridbyxor finns i både hel- och halvskoning. Vad du väljer beror helt på egen smak och tycke. Ofta väljer dressyrryttare helgrepp och hoppryttare halvgrepp, men här finns inte heller några rätt eller fel. Om du är en ryttare i början av din karriär rekommenderar vi att välja ridbyxor med helgrepp, för att ge dig extra stabilitet i sadeln.

Känner du dig osäker på vad du ska välja? Läs vår artikel om Hel- & halvskoning här.