• 1-2 dagars leverans
  • Enkla returer
  • Säker betalning

Fri frakt över 499:-

Sport Tshirt Zia Outfit Mobile

BREECHES INNOVATION

Lär dig mer om våra ridbyxor

Våra ridbyxor är framtagna så som vi tycker alla ridbyxor borde vara, utformade och anpassade för sport. Med en design inspirerad från gymvärlden har vi utvecklat våra ridbyxor för att vara med och utmana det traditionella tänket. Vi har helt bytt ut de klassiska bomullstygen till ett funktionsmaterial med fyrvägs-stretch som ger dig som ryttare en helt ny nivå av komfort. Eftersom vi vet vad hårt arbete i stallet innebär har vi jobbat hårt för att hitta ett material av kvalité med alla önskade funktioner.

Våra ridbyxor kommer i två olika serier, en FUNCTION- och en PERFORMANCE-serie. För att få det bästa av båda världar. Vi väljer att se på vår FUNCTION-serie som det bästa alternativet för din vardag medan PERFORMANCE-serien har det lilla extra som lämpar sig väl när det kommer till träning, tävling och prestation.

Function Mobile 2

MAYA DELOREZ

FUNCTION RIDBYXOR

Vi garanterar att dessa ridbyxor blir din nya garderobsfavorit. Vår populära signaturserie med en enkel avskalad design. Dubbla mobilfickor, extra hög midja kombinerat med magisk 4-vägs stretch. En riktig vardagsfavorit som kommer bli svår att välja bort.

Performance Mobile 2

MAYA DELOREZ

PERFORMANCE RIDBYXOR

Glöm allt du vet om ridbyxor. PERFORMANCE-serien kommer definitivt förändra din tidigare bild av ridbyxor. En kombination av funktion, kvalité och design. Unika detaljer som ger en lyxig känsla möter ridsportens absolut hetaste trend just nu, ridbyxor i funktionsmaterial. Outstanding passform tack vare fyrvägs-stretchen som anpassar sig efter ryttaren oavsett kroppstyp. En ridbyxa som andas träning, tävling och prestation.

LEXI FUNCTION BREECHES BACK 2

Vad rekommenderar vi dig?

Vi rekommenderar att du använder dig av ridbyxor som är anpassade utifrån dina behov och tilltänkt användningsområde. Självklart går det använda båda serierna till alla tillfällen beroende på ditt personliga tycke och smak.

En tydlig trend bland våra kunder är att de flesta väljer att använda FUNCTION-serien till vardags men när det blir dags för träning och tävling är PERFORMANCE-serien en favorit. Och vi håller med, visst är det kul och dra på sig ett par extra snygga ridbyxor vid speciella tillfällen.

Oavsett vilken serie valet faller på är vi övertygade om att du kommer få ett par nya favoritbyxor i din garderob. Har du ytterligare frågor eller funderingar hjälper gärna någon av våra kundservice-agenter dig att hitta rätt.

Vilken skoning ska du välja?
Alla våra ridbyxor finns i både hel- och halvskoning. Vilken skoning du väljer beror helt på egen smak och tycke. I vanliga fall väljer dressyrryttare ofta helskoning och hoppryttare halvskoning.

Om du är en ryttare i början av din karriär rekommenderar vi att välja ridbyxor med helskoning, för att ge dig extra säkerhet i sadeln.