Fri frakt över 499:-

BREECHES INNOVATION

Lär dig mer om våra ridbyxor

Våra ridbyxor är framtagna så som vi tycker alla ridbyxor borde vara, utformade och anpassade för sport. Med en design inspirerad från gymvärlden har vi utvecklat alla våra ridbyxor för att vara med och utmana det traditionella tänket. Därför har vi helt bytt ut dem klassiska bomullstygen till ett funktkionsmaterial med 4-vägsstretch som ger dig som ryttare en helt ny nivå av komfort. Eftersom vi vet vad hårt arbete i stallet innebär har vi jobbat hårt för att hitta ett kvalitativt material med alla önskade funktioner.

Våra ridbyxor kommer i två olika serier, en FUNCTION och en PERFORMANCE serie. För att få det bästa av båda världar. Vi väljer att se på vår FUNCTION serie som det bästa alternativet för din vardag medan PERFORMANCE serien har det lilla extra som lämpar sig väl när det kommer till träning, tävling och prestation.

MAYA DELOREZ

FUNCTION RIDBYXOR

Vi garanterar, dessa blir din nya garderobs favorit. Vår populära signaturserie med en enkel avskalad design. Dubbla mobilfickor, extra hög midja kombinerat med magisk 4-vägs stretch. En riktig vardagsfavorit som kommer bli svår att välja bort.

MAYA DELOREZ

PERFORMANCE RIDBYXOR

Glöm allt du vet om ridbyxor. PERFORMANCE serien kommer definitivt förändra din tidigare bild av ridbyxor. En kombination av funktion, kvalité och design. Unika detaljer som ger en lyxig känsla möter ridsportens absolut hetaste trend just nu, ridbyxor i funktionsmaterial. Outstanding passform genom 4-väg stretch som anpassar sig oavsett kroppstyp. En ridbyxa som andas träning, tävling och prestation.

Vad rekommenderar vi dig?

Vi brukar välja att rekommendera utifrån dina behov och tilltänkt användningsområde. Självklart går det använda båda serierna till alla tillfälle beroende på din personliga tycke och smak. Men vi har sett en tydlig trend bland våra kunder att allt fler väljer att använda FUNCTION serien till vardags medan när det blir dags för träning och tävling blir PERFORMANCE serien en favorit. Och vi håller med, visst är det kul och dra på sig ett par extra snygg ridbyxor vid speciella tillfällen.

Oavsett vilken serie valet faller på är vi övertygade om att du kommer få ett par nya favoritbyxor i din garderob. Har du ytterligare frågor eller funderingar så hjälper gärna någon av våra customers service agenter dig att hitta rätt.

Vilken skoning ska du välja?
Alla våra ridbyxor finns i både helskoning och halvskoning. Vilken skoning du väljer är helt efter smak och tycke. Men i vanliga fall väljer dressyrryttare helskoning och hoppryttare halvskoning.

Om du är en ryttare i början av din karriär rekommenderar vi ridbyxor med helskoning, för att ge dig extra säkerhet i sadeln.

 

Get on the List!

Join our list for inspiration, special offers and first access to the latest news. Sign up now!